Jak nastavujeme spolupráci

Jak nastavujeme spolupráci?

Neexistují pro nás dva stejní klienti. Objevování nových technologií nás vzdělává. Ale individuální potřeby klienta nás inspirují. Nemáme možnost nabírat zkušenosti jinak, než se všechno sami naučit a už dlouho víme, že tato cesta učení, zkoušení a objevování nebude nikdy u konce. S každým novým partnerem totiž nastavujeme parametry znovu.


  1. krok, vaše představa

Když k nám přichází nový klient, zvyká si na úplně jinou komunikaci.  Na samotném začátku věnujeme hodně energie do správného nastavení celé spolupráce. Víme, že klient potřebuje účetnictví, které je především rychlé a spolehlivé. Nabízíme varianty Share Accounting nebo plnohodnotný Outsourcing. Někdy nastavujeme komunikaci s interní účtárnou, jindy s kontaktní osobou. Vzájemně ladíme účetní softwary, aby byly kompatibilní. Ale hlavně nasloucháme konkrétním potřebám klienta. Chceme znát jeho příběh a příběh jeho firmy.


  1. krok, nastavení

V první řadě se snažíme s klientem automatizovat maximum účetních procesů. Automatizace je klíčem ke zpracování obrovského množství dat, které jiní ještě donedávna vozili v šanonech do účtáren. Technologie jsou skvělým pomocníkem, když je umíte správně ovládat. My se to učíme již 20 let. Integrujeme klientům řešení automatického zaúčtování - pokud je to jen trochu možné - a pokud není, jsme připraveni využít nástroje, které jsme si přizpůsobili a přináší nám částečnou automatizaci. K naší práci využíváme nástroje a systémy Money S5, Abra Flexi, Wflow, eDoCat, a náš eReporting, rádi vám představíme jejich užitečné fungování.


  1. krok, zastupitelnost

Předáváme si zkušenosti, školíme se a mentorujeme tak, abychom byli vzájemně zastupitelní. Pochopitelně se jednotliví členové našeho týmů časem vyprofilovali a jsou odborníky pro určité oblasti či problémy. Ale právě díky otevřené firemní komunikaci obsáhneme široké spektrum potřeb našich klientů.

Jakkoliv je cesta neustálého vzdělávání se a hledání nových možností náročná, dlouhodobě se ukazuje jako nejudržitelnější. Jsme na trhu už více než dvacet let. Za tak dlouhou dobu se vše kolem nás velmi zrychlilo. My nechceme jen držet krok. Chceme rychlost udávat.

Tým E-Consulting Czech

Zaujal vás náš článek? Podělte se o něj s ostatními:

Všechny rubriky

Pokud se vám náš článek líbí, podělte se o něj i s jinými.