Efektivnější schvalování dokladů

Klienti volají po zjednodušení.
Naší nabídkou je digitalizace.

K moderním technologiím v účetnictví směřují postupně všechny firmy. A to zcela nevyhnutelně. Pokud ještě nezačaly, bude pro ně náročné naskakovat do rozjetého vlaku. My byli u jeho rozjezdu již před lety a nyní rádi pomůžeme i Vám, abyste mohli snadno přistoupit.

Vládneme zkušenostmi

Modernizace účetních procesů patřila od počátku k našim pilířům. Díky tomu jsme získali velmi cennou komoditu: zkušenosti. Dělali jsme chyby, jako všichni ostatní. Dnes už ale víme přesně, co od technologií očekávat. Podstatně lépe využíváme jejich potenciálu, a to ruku v ruce s dokonalou procesní znalostí domény účetnictví a mezd. Díky progresivním zákazníkům jako jsou Shoptet, Etnetera, Smartlook, Domotron, Signi a dalším, získáváme náskok a vhled do digitální budoucnosti.

Můžete nám pomoci?

Touto větou obvykle začíná naše spolupráce s novým klientem. „Stále máme všude samé papíry, pro schvalování dokladů nám to nosí asistentka na stůl. Účetní firmě posíláme doklady poštou a ručně na ně píšeme, na jaké středisko to mají zaúčtovat. Nešlo by to dělat jinak?“

Samozřejmě, že by to šlo udělat jinak!

Každou účetní nebo provozní operaci s dopadem na účetnictví totiž stačí zadat pouze jednou. Poté umíme vše převést do automatizovaného účetnictví. Provozní systém, e-shop, platební bránu, fakturační nebo skladový systém není složité napojit na účetní program. Všechny potřebné informace získáme automatickým importem. Například díky spolehlivému systému ABRA Flexi nebo Money S5.

Umělá inteligence zařídí zbytek

Téměř. Technologie zatím nedokáže napodobit kreativitu lidského mozku, ale ani procesy, které jsme 20 let ladili klientům na míru. Nicméně ruční příprava podkladů se začíná stávat minulostí. Pomocí strojového čtení a umělé inteligence vytěžujeme z dokladů potřebná data s minimální chybovostí. Platforma wflow.com umožňuje příjem dokladů v elektronické podobě na sběrný e-mail a jejich další zpracování v uživatelsky přívětivém prostředí. Závěrečná online archivace znamená více prostoru v kanceláři, protože papíry postupně mizí. A znamená i snadnější vyhledávání archivovaných dokladů.

Je zřejmé, že celý proces je mnohonásobně pohodlnější a rychlejší. To, co je pro lidský mozek rutina, zařídí technologie rychleji a sníží chybovost na minimum. Otevíráme tím možnosti, jak se plně věnovat businessu a účetnictví nechat profesionálům.

Tým E-Consulting Czech

Zaujal vás náš článek? Podělte se o něj s ostatními:

Všechny rubriky

Pokud se vám náš článek líbí, podělte se o něj i s jinými.